WE Travel Group

Favoritresor är en researrangör och ingår i Tour Operators WE Travel Group AB.

Tour Operators WE Travel Group består av sju researrangörer med mångårig expertis och kunskap om resmål världen över. Tillsammans bildar vi en komplett researrangörsgrupp som hjälper våra kunder tillrätta för att hitta sin drömresa. 

Grand Tours
Grand Tours, tidigare Senior Resor erbjuder innehållsrika resor med må-bra upplevelser. Resorna ska kännetecknats av kvalitet och personlig service. Grand Tours organiserar flodkryssningar, spa-och hälsoresor,  långtidsresor och rundresor. Resorna leds alltid av en svensktalande ciceron. Grand Tours organiserar PROs medlemsresor.
www.grandtours.se

Historiska resor
Historiska resor erbjuder innehållsrika program med historisk anknytning ledda av specialister inom sitt område. Några av resorna har militärhistorisk inriktning. Alla Historiska resors har det gemensamt att de är skapade särskilt för dig med ett starkt intresse för länders och folks historia.
www.historiskaresor.se

Kinaresor
Kinaresor erbjuder Sveriges största och mest innehållsrika program över resor till Kina. I programmet ingår även resor till Kinas grannländer - Vietnam, Kambodja, Laos, Burma, Japan och Mongoliet. Kinaresor har svenska färdledare med expertis på Kina och Sydostasien samt och ett antal svensktalande kinesiska guider på plats i Kina.
www.kinaresor.se

Indienresor
Indienresor är nu en verksamhet inom Kinaresor men har sin bakgrund i den specialiserade Indienresearragören Samuel Travel. Indienresor organiserar såväl innehållsrika gruppresor som specialkomponerade arrangemang för individuella resenärer.
www.indienresor.se

ABC Tours
ABC Tours arrangerar kvalitetsresor till exotiska stränder, ofta i kombination med storstadstopp.  Filippinerna, Thailand och Malaysia. ABC Tours är en del av Äventyrsresor.
www.abctours.se

Äventyrsresor
Äventyrsresor erbjuder resor med fokus på djurliv, natur och vandring. I små grupper upplever man Östafrikas savanner, Galapagosöarna, Borneos regnskogar eller polarregionerna. Resorna leds ofta av svenska biloger, geologer och naturfotografer. Äventyrsresor har sedan starten 1984 alltid prioriterat ett hållbart resande och var först i Sverige med ekoturism.
www.aventyrsresor.se