Inspirationsdag med musikafton

Hoppas att du vill komma och lyssna till våra ciceroner som berättar om upplevelser och platser som ligger dem nära hjärtat. Läs programmet för inspirationsdagen och anmäl dig nedan.

Datum: Måndag 22 januari
Tid: kl. 13.30 - 20.00. Dörrarna öppnas kl. 13.10. 
Plats: Citykonferensen Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm. 

MUSIK - kl. 18.00 - 19.30 med Richard Klingspor och Linnéa Sallay
Richard förmedlar gärna sin passion och erfarenhet om opera på dresor han leder till exempelvis Norge och Tyskland. Alla kan inte älska opera men blir man biten av bacillen är det svårt att inte vilja ha mer! Linnéa är vår nya musikaliska färdledare till Budapest och bjuder gärna på sin musikkunskap. Hon samarbetar även med Anders Hanser (Abbas officielle fotograf) och tillsammans leder de en resa till Dalarna med vårt systerbolag Historiska Resor. 

Anmäl dig till föreläsningen om MUSIK, klicka här »

Föreläsningarna om kultur och arkeologi är fullbokade, men du kan anmäla dig till väntelistan 

KULTUR - kl. 13.30 - 15.00 med Carl Rüster och Maria Sebnat Martin
Carl tar oss med till och bortom sagostaden Prag och berättar om den magiska stadens historia, musik och kultur. Maria berättar om kulturen, trädgårdarna och vandringsmöjligheterna i Marocko och Marrakech – ”platsen där solen aldrig går ned”

Klicka här för att anmäla dig till föreläsningen om kultur (VÄNTELISTA) »

ARKEOLOGI - kl. 15.45 - 17.15 med Izabella Donkow och Richard Holmgren
Izabella tar dig med till historiens vingslag i romarnas, langobardernas och habsburgarnas okända Friuli med den kejserliga kurorten Grado. Sagostäderna vid Italiens lagunlandskap har varit befolkade ända sedan förhistorisk tid. Richards resa går i spåren av kung Gustaf VI Adolfs gamla svenska utgrävningar och vi bor därför i den italienska bergsstaden Blera. Förutom besök vid spännande historiska platser är fokus främst på den etruskiska kulturen. Richard leder även resor till Armenien i vår och Jordanien till hösten.

Klicka här för att anmäla dig till föreläsningen om arkeologi (VÄNTELISTA) »

Välkommen önskar Favoritresor!

Prenumerera på våra nyhetsbrev för att vara säker på att få inbjudan till kommande föreläsningar!