Resor för själen

Vi på Favoritresor arrangerar gruppresor för dig som vill njuta av musik, trädgård, kultur och vandring. Alla våra resor leds av ciceroner med specialkunskap. Innehållet är omsorgsfullt handplockat för att möta medvetna och kunniga resenärers intressen och önskemål. Resorna är skapade för dig som söker högre kvalitet och mer innehåll. Och du reser alltid med likasinnade.

Favoritresor har funnits sedan 1993 och det finns mycket vi är stolta över. Genom åren har vi producerat och genomfört resor för många, många tusen nöjda resenärer. Vi får ofta glädjen av att återse våra resenärer, igen och igen. Det bästa betyg som en researrangör kan få av sina kunder; förnyat förtroende i en värld som utvecklas.

Med passion och expertis gör vi på Favoritresor allt för att skapa minnesvärda reseupplevelser.

Med kunskap och fingertoppskänsla

Varje resa är ett hantverk i sig och kräver stor kunskap hos den som arrangerar resan. Kunskap om det tema som resan ska byggas kring och betydande kännedom om lokala förhållanden, liksom fingertoppskänsla i val av hotell och restauranger. Vi är stolta över att ha den kompetensen hos oss. Förmågan att skapa riktigt bra resor. Hoppas att du vill följa med!

Med värme,
Katarina, Susanne, Annica och Margareta