Historiska Resor växer

Är du kulturintresserad och vetgirig? Då vill vi informera dig om en viktig nyhet. Vi har flyttat de flesta kulturhistoriska resor från Favoritresors hemsida till Historiska Resors hemsida. Historiska Resor är vårt systerföretag som specialiserat sig på historiska resor i olika gebit.

Historiska Resor  - särskilt historieintresse

På Historiska Resors hemsida får du en bättre överblick över hela vårt utbud av historiska resor. Oavsett om du är intresserad av olika konststilar, historiska ögonblickshändelser eller i fotspåren av historiens intressanta människoöden så hittar du dem på en och samma hemsida.

Favoritresor - allmänt kulturintresse

På Favoritresors hemsida kommer resor med allmänt historisk, kultur och naturintressen finnas kvar liksom våra populära musikresor, trädgårdsresor samt vandringar och strövtåg.

Intresset för kulturhistoriska resor har ökat de senaste åren och anledningen till flytten är främst för att du mycket enklare skall kunna få en överblick över utbudet.

Ciceroner med expertkunskap

Ciceronerna och deras kunskap är oerhört viktiga för oss, oavsett vilken resa du väljer. Resorna är lika noggrant och omsorgsfullt paketerade som alltid av våra kunniga reseproducenter!

På Historiska Resors hemsida hittar du snart alla resor som liksom fåglarna flyttat.

Till Historiska Resor

PS! Historiska Resor är Favoritresors systerbolag och båda ingår i resekoncernen WE Travel Group.